dilluns, 20 d’abril de 2020

Tornada de vacances

Hola nins i nines! Ja hi tornam a ser! Esper que hagueu passat molt bones vacances!

Així com us vàrem explicar provarem de treballar amb el classroom, ja que molts de vosaltres heu aconseguit recuperar el vostre correu, i si tot va bé aprofitarem per fer-hi moltes coses. Aquesta setmana serà un poc de prova, amb el classroom ens sentirem més aprop, ja que ens permet fer comentaris que tots podem compartir i serveixen per sol·lucionar dubtes. Si ens funciona bé i ens dona bons resultats seguirem amb classroom. Amb aquesta eina a més d’anar fent la feina així com fèiem fin ara, també podreu enviar tasques directament des d’on treballeu (ordinador, tablet...) sense haver de fer fotos i enviar correus, i les podreu anar modificant segons les correccions fetes. I fins i tot podrem acordar un dia per veure’ns i parlar una mica per videoconferència. Però bé, ja veureu, aquesta setmana ens toca experimentar-ho.

Tot funcionarà igual, hi haurà una sèrie de tasques que haureu d’entregar i us explicaré quan i com per a cada una d’elles (fotos i correu, qüestionaris on-line, igual que fèiem). Altres tasques seran perquè aneu fent i d’altres us enviaré les correccions.

Una cosa que hem pensat que ens facilitarà la manera de fer les tasques, és mostrant-vos una graella setmanal de tasques per fer i que cada família s’organitzi com li vagin millor, intentant dur les setmanes de feina al dia.

Programació 20-25 ABRIL


Si us he d’enviar correccions normalment seran els dimecres i divendres.

Després d’aquesta xerrada vos record que aquesta setmana faceu algun comentari al classroom i aneu fent (aquesta setmana no us faré entregar res, anau fent al vostre ritme).

Ah, i anau mirant cada dia blog i si podeu i en sabeu el classroom, ja que qualque coseta a part de la graella de programació s’anirà afegint.

Una aferrada