dimecres, 1 d’abril de 2020

HOLA DE NOU!


JA SOM A MITJAN SETMANA!  

A poc a poc ens anam adaptant a aquesta manera de fer feina, o així almenys algú m’ho conta, m’agradaria que qualsevol suggeriment ho parléssim per e-mail.  
Així com heu vist aquest començament de setmana, us he anat donant feinetes amb una mica més de temps, ja que les sol·lucions no les teniu l’endemà, sinó que teniu dos o tres dies de marge, perquè cada família es pugui organitzar el seu dia a dia de la millor manera sense agobiar-se. També heu pogut veure que us donam recursos digitals per anar fent, tampoc fa falta fer-ho tot amb un dia, sinó que tot serveix per anar fent aquells moments que un pot aprofitar per fer-ho.  

Aquí teniu les correccions de CATALÀ

I AQUÍ VA MÉS FEINETA

QUAN VEIS ELS DOS TRIANGLES DAVANT I DARRERA LA TASCA VOL DIR QUE ÉS PER ENTREGAR ⚠️⚠️

Llengua catalana

⚠️⚠️ Activitat 3 de la tasca 15 d’escriptura. Us recoman primer cercar un plànol o fer un dibuix amb un itinerari amb 6 o 7 llocs d’interès. Fer els escrits a un full en brut i després d’haver revisat bé l’ortografia fer l’activitat ben feta amb bolígraf a un full en blanc ben curiós i a punt per entregar DIMECRES 8/04/2020⚠️⚠️


Matemàtiques

MULTIPLICACIÓ:  27143 X 45

Repassa la geometriaPlàstica

Construïm flors per n’Espardenyeta amb oueres de cartró.


⚠️⚠️HO HEU D’ENTREGAR AMB FOTO A N’ANTÒNIA, EL SEU CORREU ÉS antoniacruz@svpaulmanacor.es DATA D’ENTREGA DILLUNS 6/04/2020⚠️⚠️


Per acabar vos volem deixar un vídeo interessantíssim per nosaltres i per la nostra família. És un vídeo d’una coneguda granota, que pot ser ens serveixi molt per cercar la calma si en algun moment ho necessitam. 
GAUDIU AMB SERENITAT DE LA VOSTRA FAMÍLIA. 
UNA BESADA MOLT GRAN A TOTS I TOTES.TRANQUILS I ATENTS